Tilbakemeldinger

Respons fra folk som har prøvd Hikebeam.

Her finner du respons fra folk som har testet Hikebeam

Innsendt tekst kan bli offentliggjort her, helt eller delvis. Skriv til oss med fullt navn. Vi oppgir kun fornavn, alder og nasjonalitet. Merk mail med: “respons”.

Mailadresse: post@beltlamp.com

Jag är så nöjd med Hikebeam! Lampan är helt suverän! Lätt att använda, ger så bra ljus och är verkligen en stor skillnad mot en vanlig pannlampa. Så bra produkt och jättebra att man kan ha den kopplad till powerbanken när man går på långa vandringar. Är supernöjd!  

 

Christina Rooth, Öland

HIKEBEAM, EN UNIK LYKT

Jeg har drevet med jakt og friluftsliv i mer enn 20 år, og har prøvd veldig mange hodelykter. Lenge har jeg brukt en hodelykt med 1.500 lumen, som jeg har vært godt fornøyd med. Da jeg fikk prøve Hikebeam, var det egentlig med en viss skepsis og liten tro på at den kunne være bedre. Men det var den absolutt! Det er virkelig en stor forskjell når den sitter nærmere bakken, og har en skjerm som både reflekterer mer lys ned mot bakken, der man trenger det, og samtidig gjør at andre ikke blir blendet. Hikebeam lyser opp rundt føttene, hele nærområdet til begge sider, og langt og klart framover samtidig. Det er ikke bare en lysflekk man må flytte omkring, slik det er med hodelykter. 

Jeg vil bare nevne noen av fordelene, for det er faktisk ganske mange. Den sitter behagelig, jeg merker knapt at det er en lykt i beltet, og jeg kan ha hva som helst på hodet i kulden, uten at lykten er noe problem. Når jeg fester lykten passe høyt på kroppen, kan jeg bruke hendene fritt og bøye meg når det trenges. Den oppleves som perfekt til mitt bruk som jeger.

Hodelykter lyser rett inn i dis og tåke, regn, snøvær og ånde, litt som fjernlyset på en bil. Med Hikebeam har jeg utrolig mye bedre sikt, og jeg ser detaljene i terrenget tydeligere fordi lykten er festet lavere enn øynene. Det at jeg ikke blender andre i jaktlaget er også en stor fordel. Den har hele 6 timer batterikapasitet på full lysstyrke, og man kan ha ekstra powerbanker i reserve, vanlig USB. Den fungerer veldig greit som lommelykt, og kan plasseres på rett underlag og lyse i den retningen man ønsker, så det er en veldig bra lykt i camp. Den er enkel å bruke, og at den kan festes i beltet på ryggsekken er også en klar fordel.

Jeg og mange er så vant med at hodelykt er ”løsningen”, at man må selv prøve Hikebeam for å oppdage at det en utrolig forbedring, bedre og mer behagelig lys og mer behagelig i bruk. Noen synes nok at den ikke optimal for løping, men som navnet sier, så er den ment for fottur, hike – og til dette er den bedre enn alt annet jeg har prøvd før. Ingen trenger lure på om dette er en bedre lykt for folk til fots ute i terrenget. Ved å fortsette med hodelykt av gammel vane, går man selv glipp av en oppfinnelse som gir et bedre liv i mørke, og irriterende blending gjør det også ubehagelig for dem man er sammen med. 

 

Kristoffer Bratberg, Otta

Som en erfaren eventyrer bor jeg ute i naturen omtrent halvparten av året. Denne sommeren har jeg blant annet vært på solo-ekspedisjon Norge på langs, til fots. Jeg lever for villmark og friluftsliv, og jeg har gjennom årene prøvd veldig mange ulike hodelykter. Den som har overrasket meg mest, og etter min mening er den beste per i dag, er det enkelt å svare på. Hikebeam er, uten tvil, helt ærlig, den beste lykten jeg noensinne har prøvd. Jeg har prøvd den på ca. 10 turer på ettersommeren. 

Denne lykten gir rett og slett bedre sikt enn noen annen lykt jeg har testet. Lyset oppleves også som meget behagelig. Man merker ikke at man har lykten på seg, og fleksibiliteten er god. Jeg har kunnet bruke den på bryststroppen, hoftebeltet, festet på innsiden av teltet eller i et tre på utsiden for å lyse opp campen. 

Denne lykten er definitivt en game changer for oss friluftsmennesker. Jeg seg ser fram til å teste lykten videre utover høsten og vinteren.

 

Adrian M. Johansson, Trondheim

Dette er en helt ærlig tekst om tanker jeg har rundt dette produktet.

Jeg er en naturelsker som bor ute i naturen ca. 100 dager i året, på  lengre og kortere ekspedisjoner. I mange år har jeg brukt hodelykt som eneste lyskilde på de turene jeg har vært på. Det har alltid plaget meg at det ikke har vært en bedre løsning på dette. Jeg har i alle fall hatt 20 hodelykter opp igjennom. Det er over nå.

Jeg bestilte produktet til Beltlamp og kan se med sikkerhet at dette blir like viktig å ha med på fremtidige turer som de andre helt essensielle tingene man må ha med. Jeg kan bruke Hikebeam til alt. Det er en helt annen opplevelse å bruke, du får god sikt i tykk tåke, som gjør at man faktisk kan bevege seg når man ellers måtte slå leir fordi sikten er for dårlig. Du kan bruke den som et veldig bra lys inne i teltet og i leir etter behov, på en helt annen måte enn tidligere. Den kan brukes utenpå regnjakke og tykke klær, og det er ikke noe problem å ha 40 kg. på ryggen og denne lykta over beltet til sekken. Den aller største fordelen er også at du slipper å bruke en lykt på hodet, så du merker ikke engang at du har lykten på deg, den sitter veldig godt. 

Lykten har en meget god radius som gjør at du ser alt rundt deg, det gir en helt fantastisk lys-opplevelse som ikke kan sammenlignes med noe annet. 

Jeg jogger hver dag før jobb, dette er et produkt som er med meg på alle turer så  lenge det er mørkt eller skumring ute. Dette er et must have produkt for alle friluftsliv entusiaster, mosjonister, joggere og for alle som går turer når det er mørkt ute. Jeg kan på det sterkeste anbefale dette produktet for absolutt alle som liker å bevege seg utendørs.

 

Kim
58, Norge

Respons 1

Jeg har hittil brukt lykta på tur ned til brygga for å se til båten, at den er sikret før stormen. Jeg ser sti og trapper mye bedre på vei ned, og jeg kan enkelt arbeide med fortøyninger, hoppe oppi og ut av båten. Enkelt, men genialt. Jeg ser båten og avstanden til båten, og kan se hele området rundt meg når jeg hopper. Det går ikke med hodelykten, da må jeg se ned for å se avstanden, og det blir vanskeligere å se fram og trø sikkert opp i båten. Jeg gleder meg til å bruke lykten også på fottur i terrenget.

Respons 2

Fantastisk turkamerat! Gaven til alle som liker å være ute i mørket! Nå har jeg brukt lykten nesten hver kveld, og mange mørke netter. Jeg er fornøyd! Jeg går toppturer, og jeg kan se dybden i terrenget på en mye bedre måte enn ved bruk av hodelykt. Lykten er lett å justere alt etter hvor bratt terrenget er, og jeg kan se langt om nødvendig. Jeg pleier å stille lykten på det nest svakeste, på den måten varere batteriet lengre. Og når det ikke holder, er det enkelt å kople til powerbanken. Dette er en ”Mercedes-lykt”. 

 

Monica
58, Norge

Jeg har prøvd Hikebeam fra Beltlamp AS. Lykten har mange og store fordeler i forhold til alt jeg hittil har sett og brukt av lykter. Det er fantastisk med 3D-effekten og skyggevirkningene i terrenget, og at hele nærområdet opplyses samtidig som man også får lys langt framover. Flott at den har innvendig batteri for korte turer. For lengre turer kan man kople til utvendig batteri og da kan man gå med lykten på full styrke i mer enn seks timer. Med Hikebeam får man en helt fantastisk belysning, og helt uten at man har noe ubehag ved å ha noe som strammer på hodet, og man kan bruke lue og hette akkurat som man ønsker. Dessuten slipper man å sjeneres av tåke og ånde eller andre forstyrrelser i synsfeltet. En helt utrolig mye bedre turlykt! Og alle kan selv sammenligne og se forskjellen på å holde en lykt i hodehøyde og deretter i beltehøyde. Merkelig at dette kommer først nå.

Mads

66, Norge

Hikebeam er fantastisk! En fornøyelse å bruke! En utrolig forskjell med 3D-effekten og uten forstyrrelser foran øynene. Og bare behagelig å ha på!

Fredrik

25, Norge

En enorm forbedring for alle som er aktive utendørs og trenger å bruke lykt! Forresten også flott belysning i telt og hytte etc.

Lise

28, Norge

Den cooleste lykten i Norge og i hele verden.

Erik

40, Norge

En klar og mørk kveld ble jeg invitert med på tur. Vi gikk i mørk skog uten forstyrrelse av gatelys. For en fin opplevelse det ble, med stjerneklar himmel, uten forstyrrelse av hodelykter. Med lykten godt plassert rundt livet ga det mulighet til å oppdage skogen på en ny måte. Vi hadde god oversikt over hvor vi skulle sette føttene. Likte spesielt godt at lykten ikke blender. Den ga også et “mykt” og godt lys som når både bredt og langt fram. Opplevelsen når vi var to, var at vi kunne snakke sammen og møte blikket uten å gjøre justeringer (som du må med hodelykt). Med enkel justering rundt livet, kunne man tilpasse belysningen etter terrenget. Veldig bra! Her kunne man gå trygt, oppleve naturen, og samtidig se på en stjerneklar himmel. Dette produktet vil passe til mennesker i alle aldre – man slipper en rem rundt hodet og slipper å flytte en lysflekk rundt med hodet og blende hverandre. Ser for meg at lykten har et bredt marked: turgåere, hyttefolk, orienteringsløpere, et godt hjelpemiddel i søk og redning. Dette kommer jeg garantert til å kjøpe og anbefale til andre.

Marianne

49, Norge

3D-effekt! Utrolig at det kan dukke opp en så stor forbedring, for alle som er aktive når det er mørkt!

Knut

63, Norge

Jeg har vært så heldig å være med på å teste Hikebeam. Enkel å sette i beltet, lyser utrolig godt fra føttene og framover og man slipper at insekter lokkes mot hodet. Dette er et produkt som turgåere, joggere og letemannskaper har ventet på.

Rune

58, Norge

Nesten utrolig bra!

Karl

52, Norge

Helt super lykt!
Kommer nok aldri til å bruke hodelykt mer! Det hadde jeg aldri trodd!

Kathrine

34, Norge

Jeg vil takke for at jeg fikk være med en tur og teste Hikebeam!
Mitt inntrykk er at denne lykten er en nyvinning for friluftsfolk og den har minst to klare fortrinn sammenlignet med hodelykt: Den gir godt nærlys samtidig som terrenget fremover og til sidene blir godt opplyst. Dette er svært viktig i ulendt terreng, ikke minst hvis man går eller løper fort. Lys fra magehøyde gir ekstremt bedre lys når en går på ski og på bena i snøvær eller når det er tåke eller regnvær.

Johannes

72, Norge

Jeg har testet Hikebeam, og den er veldig bra å gå med på ski, og ellers spesielt i regn, snø eller tåke og dis, da man unngår forstyrrelsene fra vanndråper og snøflak foran øynene. Jeg kan bruke hette og visir når jeg går på ski i snø og vind. Dette er vanskelig med hodelykt. Det er roligere og mer jevn belysning enn med hodelykt. Passer bra til min brystrem på ryggsekken. Henger godt på og gir også under normale forhold et godt lys.

Einar

62, Norge

Høy WOW-faktor! Hadde aldri trodd det var mulig å få så godt lys for turbruk, og så lett og kompakt! Og så anvendelig på forskjellige måter! WOW!

Geir

24, Norge

For meg som er litt mørkeredd og synes at hodelykter ikke opplyser omgivelsene godt nok, ble det en fantastisk turopplevelse i mørke med Hikebeam! Alt ble opplyst og klart. Jeg kunne se hver minste kvist både nært og på lang avstand. Som gammel håndballspiller er det å se bakkenivået viktig for å unngå overtråkk. Det kuleste var nok at jeg kunne ha en samtale med turfølge uten å blende noen med lys fra hodet. Denne lykten anbefaler jeg på det varmeste!

Monica

45, Norge

Visste ikke om jeg kunne tro det jeg har lest og hørt, men det er faktisk sant at Hikebeam er fantastisk! Det er en nesten ubeskrivelig forskjell i tåke og i sammenhenger som normalt gir store forstyrrelser med hodelykt. Alt er bare utrolig bra! En fantastisk nyttig oppfinnelse!

Per

32, Norge