Tilbakemeldinger

Respons fra folk som har prøvd Hikebeam.

Her finner du respons fra folk som har testet Hikebeam

Innsendt tekst kan bli offentliggjort her, helt eller delvis. Skriv til oss med fullt navn. Vi oppgir kun fornavn, alder og nasjonalitet. Merk mail med: “respons”.

Mailadresse: post@beltlamp.com

Jeg har prøvd Hikebeam fra Beltlamp AS. Lykten har mange og store fordeler i forhold til alt jeg hittil har sett og brukt av lykter. Det er fantastisk med 3D-effekten og skyggevirkningene i terrenget, og at hele nærområdet opplyses samtidig som man også får lys langt framover. Flott at den har innvendig batteri for korte turer. For lengre turer kan man kople til utvendig batteri og da kan man gå med lykten på full styrke i mer enn seks timer. Med Hikebeam får man en helt fantastisk belysning, og helt uten at man har noe ubehag ved å ha noe som strammer på hodet, og man kan bruke lue og hette akkurat som man ønsker. Dessuten slipper man å sjeneres av tåke og ånde eller andre forstyrrelser i synsfeltet. En helt utrolig mye bedre turlykt! Og alle kan selv sammenligne og se forskjellen på å holde en lykt i hodehøyde og deretter i beltehøyde. Merkelig at dette kommer først nå.

Mads

66, Norge

Hikebeam er fantastisk! En fornøyelse å bruke! En utrolig forskjell med 3D-effekten og uten forstyrrelser foran øynene. Og bare behagelig å ha på!

Fredrik

25, Norge

En enorm forbedring for alle som er aktive utendørs og trenger å bruke lykt! Forresten også flott belysning i telt og hytte etc.

Lise

28, Norge

Den cooleste lykten i Norge og i hele verden.

Erik

40, Norge

Fantastisk belysning! “En ny verden!”

Kristian

32, Norge

En klar og mørk kveld ble jeg invitert med på tur. Vi gikk i mørk skog uten forstyrrelse av gatelys. For en fin opplevelse det ble, med stjerneklar himmel, uten forstyrrelse av hodelykter. Med lykten godt plassert rundt livet ga det mulighet til å oppdage skogen på en ny måte. Vi hadde god oversikt over hvor vi skulle sette føttene. Likte spesielt godt at lykten ikke blender. Den ga også et “mykt” og godt lys som når både bredt og langt fram. Opplevelsen når vi var to, var at vi kunne snakke sammen og møte blikket uten å gjøre justeringer (som du må med hodelykt). Med enkel justering rundt livet, kunne man tilpasse belysningen etter terrenget. Veldig bra! Her kunne man gå trygt, oppleve naturen, og samtidig se på en stjerneklar himmel. Dette produktet vil passe til mennesker i alle aldre – man slipper en rem rundt hodet og slipper å flytte en lysflekk rundt med hodet og blende hverandre. Ser for meg at lykten har et bredt marked: turgåere, hyttefolk, orienteringsløpere, et godt hjelpemiddel i søk og redning. Dette kommer jeg garantert til å kjøpe og anbefale til andre.

Marianne

49, Norge

3D-effekt! Utrolig at det kan dukke opp en så stor forbedring, for alle som er aktive når det er mørkt!

Knut

63, Norge

Fantastisk!

Joseph

36, India

Har aldri prøvd eller sett en så god lykt før! Veldig mange og store fordeler!

Tone

28, India

Jeg har vært så heldig å være med på å teste Hikebeam. Enkel å sette i beltet, lyser utrolig godt fra føttene og framover og man slipper at insekter lokkes mot hodet. Dette er et produkt som turgåere, joggere og letemannskaper har ventet på.

Rune

58, Norge

Nesten utrolig bra!

Karl

52, Norge

Helt super lykt!
Kommer nok aldri til å bruke hodelykt mer! Det hadde jeg aldri trodd!

Kathrine

34, Norge

Jeg vil takke for at jeg fikk være med en tur og teste Hikebeam!
Mitt inntrykk er at denne lykten er en nyvinning for friluftsfolk og den har minst to klare fortrinn sammenlignet med hodelykt: Den gir godt nærlys samtidig som terrenget fremover og til sidene blir godt opplyst. Dette er svært viktig i ulendt terreng, ikke minst hvis man går eller løper fort. Lys fra magehøyde gir ekstremt bedre lys når en går på ski og på bena i snøvær eller når det er tåke eller regnvær.

Johannes

72, Norge

Jeg har testet Hikebeam, og den er veldig bra å gå med på ski, og ellers spesielt i regn, snø eller tåke og dis, da man unngår forstyrrelsene fra vanndråper og snøflak foran øynene. Jeg kan bruke hette og visir når jeg går på ski i snø og vind. Dette er vanskelig med hodelykt. Det er roligere og mer jevn belysning enn med hodelykt. Passer bra til min brystrem på ryggsekken. Henger godt på og gir også under normale forhold et godt lys.

Einar

62, Norge

Høy WOW-faktor! Hadde aldri trodd det var mulig å få så godt lys for turbruk, og så lett og kompakt! Og så anvendelig på forskjellige måter! WOW!

Geir

24, Norge

For meg som er litt mørkeredd og synes at hodelykter ikke opplyser omgivelsene godt nok, ble det en fantastisk turopplevelse i mørke med Hikebeam! Alt ble opplyst og klart. Jeg kunne se hver minste kvist både nært og på lang avstand. Som gammel håndballspiller er det å se bakkenivået viktig for å unngå overtråkk. Det kuleste var nok at jeg kunne ha en samtale med turfølge uten å blende noen med lys fra hodet. Denne lykten anbefaler jeg på det varmeste!

Monica

45, Norge

Visste ikke om jeg kunne tro det jeg har lest og hørt, men det er faktisk sant at Hikebeam er fantastisk! Det er en nesten ubeskrivelig forskjell i tåke og i sammenhenger som normalt gir store forstyrrelser med hodelykt. Alt er bare utrolig bra! En fantastisk nyttig oppfinnelse!

Per

32, Norge